ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

GREEN TEAM Πράσινο η Ζωή μας

By  | 

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 έλαβε χώρα στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης η εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας GREEN Team με θέμα «Πράσινο, η Ζωή μας». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης π. Γεώργιος Σταθόπουλος  η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης κα Μαριάννα Μαμαλάκη, η κοινοτική σύμβουλος κα Πόπη Ξυνταράκη,  υποψήφιοι βουλευτές και υποψήφιοι  δημοτικοί σύμβουλοι.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Νικολιδάκης, ο οποίος έχει διατελέσει επί χρόνια και με απόλυτη επιτυχία Αντιδήμαρχος , πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου και σε καίριες θέσεις του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, ο κ. Ευάγγελος Βλάχος, επιστήμονας και εξειδικευμένος σε νέες τεχνολογίες, και τέλος οι κ.κ Αγγελική Σαμπάνη και Παναγιώτης Ψυλλάκης ιδρυτικά και ενεργά μέλη της εθελοντικής ομάδας GREEN Team.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ειπώθηκαν από όλους πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τόσο τοπικού ενδιαφέροντος όπως το νομικό καθεστώς των δασών και των αλσών του Δήμου καθώς επίσης και την υπάρχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως η χρήση νέων τεχνολογιών που θα βοηθήσουν στη διατήρηση και ανάπτυξη τους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και συντονιστής του έργου που επιτελεί η GREEN Team κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds