ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής”

By  | 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης υπέγραψε την Τρίτη 16 Μαΐου 2023  σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, για το έργο «Επεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» προϋπολογισμού 1.000.000€. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ και από ιδίους πόρους, ενώ αφορά σε παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας στο Λύκειο Λυκόβρυσης και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε δυναμικά με την υλοποίηση σημαντικών έργων για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Δίνουμε άλλη μια ηχηρή απάντηση προς κάθε κατεύθυνση, με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για ένα ακόμα σημαντικό έργο για την εκπαιδευτική κοινότητα και τη νέα γενιά του Δήμου μας. Υλοποιούμε έργα που η σημερινή δημοτική αρχή, η διοίκηση του δήμου μας, με μεθοδικότητα  με ολοκληρωμένες μελέτες και προτάσεις είχε προγραμματίσει. Αλλά συνεχίζουμε έγκαιρα να καταθέτουμε προτάσεις σε προσκλήσεις Υπουργείων και Οργανισμών ώστε να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους οικονομικούς πόρους. Δρομολογούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα για το Δήμο μας για το Δήμο που αγαπάμε , για το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds