Δήμος Κηφισιάς

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) του Δήμου Κηφισιάς.

By  | 

📍Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/4/2024 στο Δημαρχείο Κηφισιάς στην αίθουσα «Γκατσόπουλος», η εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) του Δήμου Κηφισιάς.

🔹Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου ΚΕΠ Υγείας, Γ’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς και Προέδρου της Επιτροπής του ΚΕΜΜΕ, κ. Χρήστου Λούμπια, ο οποίος ανέδειξε την αξία της πρόληψης υγείας, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους παρόχους υγείας και τους ιατρούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την προσπάθεια.

🔸Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε ότι η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Δήμο Κηφισιάς.

🔹Έγινε παρουσίαση των παρόχων διαγνωστικών κέντρων, της Βιοιατρικής, του διαγνωστικού κέντρου Affidea, του ομίλου Euromedica, του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Βιότυπος Κηφισιάς, του διαγνωστικού ιατρείου ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED, του διαγνωστικού ιατρείου Κουνέλλας Ιατρική, του Διαγνωστικού Κέντρου Doctor Plus, του Διαγνωστικού εργαστηρίου Medihall, του Διαγνωστικού Κέντρου Medisalus και του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου My Check Up. Επίσης, έγινε παρουσίαση των παρόχων ιατρών, Ευσταθίου Δημήτριος, Κανακάκης Παναγιώτης, Κούτρας Γεώργιος, Κυριαζόπουλος Πέτρος, Λαλούντα Ευαγγελία, Μπάλτας Ιωάννης, Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος, Τριαντάφυλλος Μανούσος, Φασιανός Μαρίνος.

📌Διαβάστε περισσότερα : https://www.kifissia.gr/el/ekdilwsi_kep_ygeias

@Βασίλης Ξυπολυτάς

kifissia #neaerythraia #ekali

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds