ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

«Έδωσαν χέρια» ο Μάριος Ψυχάλης και ο Παναγιώτης Ιωάννου

By  | 


Στην εμπειρία και στην εξωστρέφεια τον Παναγιώτη Ιωάννου «επενδύει» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε τον ορισμό του ως άμισθο σύμβουλό του.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Ιωάννου αναλαμβάνει τους νευραλγικούς τομείς της επιχειρηματικότητας και των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, όπως και θέματα που αφορούν τη σχέση του Δήμου με την Εκκλησία, αλλά και τις δημόσιες σχέσεις.

Ο Μάριος Ψυχάλης τόνισε ότι η ομάδα διευρύνεται ποιοτικά, όπως άλλωστε είχε πει κατ΄ επανάληψη και προεκλογικά. Μάλιστα θύμισε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη συνεργασία που υπάρχει με Μαρίνα Πατούλη (πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού) αλλά και με τον Νικηφόρο Κωνσταντίνου (πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας).

Ο δήμαρχος τόνισε ότι ο πήχης της διοίκησης μπαίνει ψηλά προσθέτοντας παράλληλα ότι ο Παναγιώτης Ιωάννου με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα είναι χρήσιμος για τον Δήμο και τους πολίτες. Μάλιστα εστίασε στις σχέσεις του Παναγιώτη Ιωάννου με την Εκκλησία, αλλά και την ώθηση που μπορεί να δώσει στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Ξεκαθάρισε ότι έχουν μπει χρονοδιαγράμματα για να προχωρήσουν κάποια θέματα όπως η ανασύσταση του Εμπορικού Συλλόγου και δημιουργία Επιχειρηματικού Συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ιωάννου ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του Δήμου και των πολιτών.

Δήλωσε ότι θα τηρηθούν οι σωστές διαδικασίες μέσω της Εκκλησίας προκειμένου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος να γίνει επίτιμος δημότης Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο παρελθόν.

Επισήμανε ότι μέσα από την επαγγελματική του εμπειρία θα προωθήσει θέματα επιχειρηματικότητας, αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα, κάνοντας λόγο και για «πάρκα τσέπης» τα οποία θα ομορφύνουν σημεία της πόλης.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου κλείνοντας υπογράμμισε: «Ήρθα να βοηθήσω, δεν ήρθα να βγάλω λεφτά. Ο δήμαρχος ήρθε να δημιουργήσει και είναι όλη την ημέρα στην πρώτη γραμμή για να κάνει την πόλη μας καλύτερη».

Σημειώνεται ότι το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιώργος Αράπογλου και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds