Μετά τις πολύ επιτυχημένες τους συναυλίες το καλοκαίρι του ’20,η Μαρία Καρλάκη και ο Γιάννης Ζουγανέλης συναντιούνται ξανά. Άραγε συζητούν για ένα νέο κύκλο συναυλιών μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες ή ετοιμάζουν κάτι άλλο; Σύντομα θα μαθουμε!
Στο ακολουθο link ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μαρία Καρλάκη ερμηνεύουν το «Διχτυ» του Σταύρου Ξαρχάκου και του Νίκου Γκάτσου στη συναυλία στο drive in της Γλυφάδας.
Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.
0 comments