ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

By  | 

Ο Χρήστος Δρακόπουλος γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1997 ενώ η καταγωγή του είναι από την Αίγινα. Σε ηλικία των επτά ξεκινάει τα πρώτα του μαθήματα κλασικής κιθάρας και έκτοτε ασχολείται καθημερινά με την αγαπημένη του κιθάρα. Έτσι ξεκινάει μια ζωή γεμάτη μουσική, για ένα παιδί με όνειρα. Ασχολείται ώρες, καθημερινά με την κιθάρα του.

Σε νεαρή ηλικία ήταν ένα παιδί δύσκολο, του άρεσε να περνάει μόνος του τις ώρες μελετώντας μουσική και τραγουδώντας, ήθελε από μικρός να διασκεδάζει τους φίλους του με αστεία. Ακόμη και τώρα όλοι του λένε ακόμη και τώρα πως θα έπρεπε να είχε γίνει κωμικός. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η μητέρα του, η οποία είναι δίπλα του σε όλες τις επιλογές του. Σε παλιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει πως θέλει να την κάνει υπερήφανη και χαρούμενη.

Ο Χρήστος έχει πάρει μέρος στο Xfactor και δύο χρόνια αργότερα στο Rising Stars. Μην έχοντας την εμπειρία που έχει τώρα σε μια συμμετοχή από αυτές είχε προχωρήσει ξεχωρίζοντας αλλά δεν ήθελε να τον δείξει η τηλεόραση και έτσι αποχώρησε. Από τότε κάνει ζωντανές εμφανίσεις με το κοινό να τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Μεγάλη εντύπωση κάνει το γεγονός πως στα 24 του έτη υπόγραψε με τον Γιώργο Τσοπάνη (στιχουργός που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες σε πολλούς, όπως στον Νίκο Βέρτη) Το καινούριο του τραγούδι »Ό,τι αγάπησα Μείνε» είναι σε στίχους του Γιώργου Τσοπάνη ενώ τη μουσική υπογράφει ένας υπέροχος μουσικός, ο Πάνος Κουτσελίνης. Η ενορχήστρωση είναι του Γιώργου Γιαννικόπουλου και η σκηνοθεσία και η παραγωγή του Βίντεο Κλιπ είναι του Άκη Χατζημικέ.

Το τραγούδι κυκλοφορεί στις 14/1/2021 ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση εδώ:

Μπορείτε να βρείτε τον Χρήστο Δρακόπουλο στη σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/Christos-Drakopoulos%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%94%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-104992601569326.

Το κανάλι του στο youtube:https://www.youtube.com/channel/UC1ShjDKtxlVgpjPEIfIsE4g


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds