Θέατρο

Η Σαλίνα Γαβαλά μας μαγεύει στην «Όμορφη Πόλη»

By  | 

online streaming Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου

ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ (2).jpg

Η Σαλίνα Γαβαλά, αν και σε συνθήκες καραντίνας, διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της πορείας της. Πρόσφατα μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μάγισσες», σε δικούς της στίχους και μουσική, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στη θρυλική παράσταση του Μίκη Θεοδωράκη «Όμορφη Πόλη» σε απόδοση και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Το τραγούδι «Μάγισσες» είναι προάγγελος του ολοκληρωμένου album της το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες ενώ την παράσταση «Όμορφη Πόλη» θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε σε online streaming από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού σε δύο μοναδικές προβολές το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Στην παράσταση συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τραγουδούν εκτός της Σαλίνας, οι Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης και Φωτεινή Βελεσιώτου. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Κιμούλης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιώργος Βάλαρης, Αιμίλιος Ράφτης, Άκης Σιδέρης και Λήδα Πρωτοψάλτη! 

Προπώληση εισιτηρίων online για την «Όμορφη Πόλη»: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/omorfi-poli/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds