ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα, 4-10 Ιανουαρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Καλή χρονιά σε όλους!

*2021*

Θα είναι καλή αυτή η χρονιά; Όλα, θα εξαρτηθούν από τη δική μας συνειδητή προσπάθεια!

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021! Ο Ερμής, επιστρέφει εντός ορίων. Στις 8/1, θα ενεργοποιήσει τα Σταθερά ζώδια, από την θέση του Υδροχόου.(Σταθερά ζώδια: Ταύρος-Λέοντας-Σκορπιός-  Υδροχόος).  
Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τα παρορμητικά ζώδια.  (Παρορμητικά ζώδια:  Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως).

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, αλλά και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα μας προτείνουν, ένα νέο είδος προσωπικής  έκφρασης.  (Σε ότι αφορά, τις καθημερινές μας συνήθειες). 

Ο Βόρειος και ο Νότιος δεσμός τη Σελήνης, παραμένει στη 19η μοίρα των Δίδυμων-Τοξότη, για ολόκληρο τον Ιανουάριο. Με τον τρόπο αυτό, τονίζονται τα παγκόσμια γεγονότα, που στόχο θα έχουν την αλλαγή, σε επίπεδο Εκδόσεων, Επικοινωνίας, Εκπαίδευσης, Μετακίνησης, Δικαιοσύνης αλλά και Θρησκείας, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και Ενημέρωσης!

Το πιο σημαντικό γεγονός για τις ημέρες αυτές-αλλά και που θα έχει αντίκτυπο για το επόμενο διάστημα, θα είναι η είσοδος του Άρη στον Ταύρο. 
(Από τις 28 Ιουλίου, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού)
Η αλλαγή της ζωδιακής του θέσης, θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο μεταξύ  Κρόνου και Ουρανού. Η όψη αυτή, είναι μια δυναμική όψη αντιπαράθεσης, που θα μας απασχολήσει έντονα μέσα στη χρονιά. (Το νέο και παλιό, έρχονται και πάλι σε σύγκρουση).

Σε αυτή τη φάση, προετοιμάζεται το έδαφος για τη νέα Σελήνη (13/1/2021, στην 23,13 του Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζει και η συμμετοχή της Έριδας
(Καλό θα ήταν, θα εξετάζετε ότι ακούτε, αλλά και να προσέχετε ότι λέτε. Τα λόγια σας, μπορεί να προκαλέσουν δύσκολες καταστάσεις, που καλό θα ήταν να αποφύγετε. (Η Μυθολογία, μας έχει όλες τις λεπτομέρειες). 

Ο Ουρανός, προετοιμάζεται για να γίνει ορθόδρομος. (14/1Σε γενικές γραμμές, θα δούμε-θα βιώσουμε διάφορες αντιδράσεις, που θα προκύψουν σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Αυτό φυσικά, δεν αφορά μόνο εμάς, …αλλά  και το παγκόσμιο σκηνικό! 
Το σίγουρο είναι, ότι  ο Ιανουάριος …θα έχει πλούσια επικαιρότητα!
Είμαστε λοιπόν, σε αναμονή!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, θα πρέπει να περιμένουν σημαντικές αλλαγές! Κυρίως, σε ότι αφορά τον τρόπο της επικοινωνίας, αλλά και …της επίτευξης στόχων. Οι ρυθμοί αλλάζουν, και οι κινήσεις γίνονται λιγότερο παρορμητικές. Το περιβάλλον της καριέρας σας, ενισχύεται από την Αφροδίτη. Οι καθημερινές σας προτεραιότητες, γίνονται λιγότερο ανταγωνιστικές. Ο κυβερνήτης σας Άρης, αλλάζει ζώδιο, και εισέρχεται σε γήινο έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Γίνεστε περισσότερο πρακτικοί, …σε ότι αφορά τον τρόπο, που διαχειρίζεστε τις ανάγκες σας. Η σημαντική θέση του Άρη στο ζώδιο σας, σας προσανατολίζει σε σημαντικούς προσωπικούς δρόμους. Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σας υποδεικνύει νέους τρόπους επικοινωνίας και δράσης-συμπεριφοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ενεργοποιεί τα ζώδια του Αέρα. Ανοίγεστε …και ενσωματώνεστε …με τις νέες σας ιδέες. Όλα αυτά, θα πραγματοποιηθούν από τις 8/1. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η επαφή του με τον Κρόνο, θα σας στηρίξει δυναμικά! Αποφασίστε με βάση την εμπειρία σας, αλλά και με την τεράστια ανάγκη που έχετε… για αλλαγή!  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή/Πλούτωνα, ενισχύει τις σχέσεις σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε! Ίσως να επιμείνετε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. (κυρίως εσείς του 3ου δεκαημέρου). Λίγο αργότερα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σας προοπτικές, …που όμως, θα έχουν περίεργες δράσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων (για εσάς, του 1ου δεκαημέρου).

ΛΕΩΝ

Όπως ήδη έχουμε πει, η εβδομάδα αυτή, θα έχει σημαντικές αλλαγές! Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο με τον Κρόνο, αλλά και τη σύνοδο του με τον Ουρανό. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις. Στον αντίποδα όμως, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία με 3ους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ενεργοποιεί το 3ο σας δεκαήμερο. Η σύνοδος του με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή! Άτομα από το παρελθόν, μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο …στα δρώμενα της εποχής. (ή στη ζωή σας, ευρύτερα). Αργότερα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, θα σας δώσει νέους τρόπους σκέψης-έκφρασης. Ο Άρης στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση… (κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου).

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Στις 8 Ιανουαρίου, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Άρη (από τον Ταύρο). Ίσως όμως, να μη νιώθετε καλά προετοιμασμένοι, γιατί η θέση της από τον Αιγόκερω, είναι για εσάς δύσκολη. Ο Ερμής από τον Υδροχόο, θα κάνει μια σημαντική σύνοδο με τον Κρόνο και τον Δία. Σιγά-σιγά, θα βρείτε έναν καλύτερο τρόπο, …για να θέσετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Η  νέα αυτή θέση του Άρη, ενεργοποιεί πολλές όψεις. Όπως για παράδειγμα, το τετράγωνο με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία, αλλά και τη σύνοδο του με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Προσέξτε τυχόν εντάσεις, κόντρες και διεκδικήσεις. Κρατήστε όσο το δυνατόν, χαμηλούς τόνους. (Μετρήστε τα λόγια σας).  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, παραμένει σε σύνοδο με τον Κρόνο. Στο τέλος της εβδομάδας, το παζλ συμπληρώνεται… με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Μπορείτε τώρα, να είστε περισσότερο  ενεργοί. Οι προσπάθειες σας… για εξέλιξη, θα αποδώσουν καρπούς. Παράλληλα, θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές αλλαγές! Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν. Να είστε αντικειμενικοί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αρχίζει, με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα. Από τη θέση του 3ου σας δεκαημέρου, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Δώστε προσοχή, σε ότι αφορά τις απόψεις σας. Προσέξτε όμως, θα πρέπει να είστε ελαστικοί. Αργότερα, (στις 8/1δίνετε τη σκυτάλη στον Υδροχόο (όπου ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του). Την ίδια ημερομηνία, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, θα σας φανεί χρήσιμη.  Η όψη της με τον Άρη και τον Ουρανό(τρίγωνο) θα σας βοηθήσει …σημαντικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, δέχεται δυναμικές όψεις! Όψεις, που προέχονται από τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία. Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται… και μάλλον, θα δείτε κάποιες σημαντικές  αλλαγές. Η επικοινωνία σας με 3ους, θα περάσει μέσα από το φίλτρο »ζέστη» και »κρύο». Όλα αυτά γίνονται, γιατί θα πρέπει …να επιχειρήσετε το καλύτερο! Φροντίστε τον εαυτό σας! Τώρα, θα είστε συνειδητοί! Καλή σας επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, παραμένει παντοδύναμος στο ζώδιο σας (και όχι μόνο για τώρα, αλλά για πολύ καιρό ακόμη). Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσουν ένα (σημαντικό) χέρι βοήθειας. Επιστρατεύστε τα αποθέματα δύναμης που έχετε, και δείξτε σε όλους ότι είστε ένας θαυμάσιος καπετάνιος. Το φιλικό σας περιβάλλον, πρόκειται να ανανεώσει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Αξιόλογες δημιουργικές δράσεις, έρχονται στο προσκήνιο. Να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αλλαγές. 

 Με Χαρά, 

για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds