ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα, 21-27 Δεκεμβρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η ΄΄σχέση΄΄Δία-Κρόνου, βρίσκεται ήδη εδώΟι νέοι κοινωνικοί δείκτες, (Δίας & Κρόνος στον Υδροχόο) ΄΄κατάφεραν΄΄ …να στρέψουμε το βλέμμα ψηλά!  Η  όψη συνόδου, θα είναι ορατή (και) για τις επόμενες ημέρες!

Μια νέα εποχή αρχίζει (για τα ζώδια του Αέρα)! Όλοι έχουμε μια οικοθεσία στον Υδροχόο, ή έστω κάποιον πλανήτη… και άρα μας αφορά.
Αλλά όχι μόνο αυτό! Οι 2 κοινωνικοί πλανήτες, θα ΄΄ορίσουν΄΄ τις νέες συνθήκες…, που θα έχουν ΄΄αντίκτυπο΄΄ στα επόμενα 20/200 χρόνια.

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων! 
Χρόνια πολλά σε όλους, με Δύναμη, Πίστη και Όραμα Ψυχής!

 Ήλιος στον Αιγόκερω
Καλό Χειμώνα σε όλους!

Το Αέρινο στοιχείοτου Υδροχόου, έχει να »πει» πολλά! Εμείς όμως, θα εστιάσουμε στην ταχύτητα, τη διάδοση της πληροφορίας, της καινοτομίας, της τεχνολογίαςκαι της Γνώσης! 
Από εδώ και πέρα, ΄΄όλα΄΄ θα τρέξουν αλλιώς (Έρευνα-Επιστήμη) σε ατομικό, κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο!
Ο κόσμος θα ενωθεί σε ομάδες(για κάποιο λόγο ή για κάποιο σκοπό… που θα έχει προτεραιότητα).

Τα παρορμητικά ζώδια του 1ου και 3ου δεκαημέρου, τα σταθερά του 1ου, αλλά και τα μεταβλητά του 2ου  δεκαημέρου, ….θα μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν πιο ενεργά!

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω! Η απαίτηση του, θα εστιαστεί σε/στις τεκμηριωμένες απόψεις-μελέτες. Με τον τρόπο αυτό,  θα ΄΄κερδίσει΄΄ ….το χαμένο  έδαφος. Ότι είναι βιαστικό-επιπόλαιο ή παράξενο, θα περάσει από ένα 2ο φίλτρο (επιτήρησης).

Ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Έριδα.
Η συγκλίνουσα όψη τριγώνου Ερμής-Ουρανός, θα μας δείξει τον δρόμο…, για πιο έξυπνες και ίσως πιο ευέλικτες λύσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, σας επηρεάζει σημαντικά. (Κυρίως  εσάς του 1ου δεκαημέρου). Οι επαγγελματικές σας αναζητήσεις, θα έχουν τον 1ο λόγο (και ας είναι η περίοδος γιορτινή). Η είσοδος του Δία-Κρόνου στον Υδροχόο, θα σας φέρει σε επαφή με φίλους και συνεργάτες. Ανοίξτε ένα παράθυρο στις νέες ιδέες, …αλλά προσέξτε τις αντιδράσεις σας!  Ίσως, να είστε κάπως απότομοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με τον Αιγόκερω τα πάτε καλά. Είστε ζώδια της Γης, και άρα, έχετε την ανάγκη από χειροπιαστές αποδείξεις. (Ο Ερμής στον Αιγόκερω δεν βιάζεται. Αναζητά πρακτικές λύσεις). Η σύνοδος του Δία-Κρόνου, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πιο ανοικτά. Στο χέρι σας είναι, να αναπτυχθείτε προς τη ΄΄σωστή΄΄ κατεύθυνση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία…, να βιώσετε »μοναδικές» στιγμές… σύνδεσης με τον Εαυτό. (Κάποιο είδος ΄΄μύησης΄΄). Αλλά ο Δίας με τον Κρόνο, έχουν διαφορετική άποψη. Μήπως να παντρέψετε το μέσα με το έξω; Μήπως να επιχειρήσετε όσα ονειρεύεστε; …Έχετε σκεφτεί αρκετά! Δείξτε σε όλους πόσα αξίζετε! Είστε αρκετά δημοφιλείς, είτε το θέλετε είτε όχι. Αποδεχτείτε το! Βάλτε πλώρη και ανοίξτε πανιά.  Δείτε τα νέα σας σχέδια, να αποδίδουν καρπούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, βρίσκεται στο πολικό σας αντίθετο (και συμπληρωματικό). Είναι ο συνεργάτης σας, αλλά και οι σχέσεις σας με τους 3ους. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, επισφραγίζει τη διάθεση σας, για κάθε είδους συναλλαγή. Στο 3ο σας δεκαήμερο, υπάρχει ένταση. Θα πρέπει να κάνετε  λίγο υπομονή. Προετοιμάστε ένα φιλόξενο περιβάλλον και όλα θα »μοιάζουν» αλλιώς. 

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, είναι και πάλι στην 1η γραμμή. Εγκαινιάζει την είσοδο στο Χειμώνα. Συνειδητοποιείτε, πως γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας. Είναι σαφής η κατεύθυνση.  Κινείστε για τις αλλαγές…. Στόχο θα έχουν, τη ρύθμιση της καθημερινότητας. Η συνέργεια Δία-Κρόνου, σας δίνει τη βάση να ξεκινήσετε. Να αναμένετε σημαντικές προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ενεργοποιεί το στοιχείο-τρίγωνο της Γης. Όλα, ανήκουν στον σωστό προγραμματισμό. Η συνέπεια δεν είναι θέμα κατάκτησης, αλλά  ρουτίνας. Μια χαρά τα λέτε…και  γίνεστε κατανοητοί. Με πλάνο, πρόγραμμα, εγγύηση & υπευθυνότητα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, σας δίνει την ευκαιρία, να απολαύσετε ΄΄ειδικές΄΄ στιγμές, …με το οικείο σας περιβάλλον. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό (και άρα και εσάς). Η περίοδος των γιορτών, ίσως και να μην έχουν το κλίμα που θέλετε… (λόγω κοινωνικών συνθηκών).  Επικεντρωθείτε στην πιο όμορφη ατμόσφαιρα. Ατμόσφαιρα, που ξυπνά τις αισθήσεις, και σας κάνει να νιώθετε ότι είστε ο εαυτός σας. Ο εαυτός σας, σε αντανάκλαση με ότι βλέπετε, ότι ακούτε, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Ο Δίας-Κρόνος, θα γίνουν το στήριγμά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω, διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Το στοιχείο της Γης είναι καλό και σημαντικό για εσάς. Η Γη, προσφέρει το κατάλληλο έδαφος για επικοινωνία. (Να γειώσετε ότι χρειάζεστε). Η συνεργατική σας σχέση, είναι σε όλους γνωστή. Την ίδια στιγμή, η σύνοδος Δία-Κρόνου (από τον σταθερό σταυρό του 1ου δεκαημέρου), δημιουργεί… σημαντικές σχέσεις. Σχέσεις, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος, περνάει στον Αιγόκερω. Ο Ερμής, κινείται στην ίδια διαδρομή. Οι προηγούμενες σας προσπάθειες, θα αποδώσουν καρπούς. Νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Ο Άρης από τον Κριό, σας κρατά σε εγρήγορση. Ο κυβερνήτης σας Δίας, κάνει σημαντικές συμφωνίες. Η ευκαιρία  είναι σημαντική! Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστές της εποχής, πρωταγωνιστές του Χειμώνα!. Χρόνια πολλά σε όλους! Μια νέα εποχή αρχίζει! Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, κάνει μια πολύ ΄΄κλειστή΄΄ σύνοδο. (Τη σύνοδό του με τον Δία, στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου). Καιρός να αισθανθείτε πόσο αξίζετε! Να δείξετε ποιος πραγματικά είστε …και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας! Καλή σας επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να πει κανείς, …για την τεράστια σύνοδο Δία-Κρόνου. Εγκαινιάζετε μια νέα περίοδο 20 ετών. Όπως θα καταλάβατε, κρατάτε το κλειδί! Πόσο καλά είστε προετοιμασμένοι; Βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες. Η περίοδος των γιορτών, κρύβει για εσάς μοναδικές ευκαιρίες… που καλείστε να ανακαλύψετε. Οι ομαδικές δραστηριότητες… ευνοούνται! Οι επιλογές είναι καθαρά δικές σας, …και οι δυνατότητες ανεξάντλητες. Προγραμματίστε σωστά τις κινήσεις σας. Καλή σας επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, ενισχύει τις σχέσεις σας. Ο Ερμής, επικεντρώνεται… στις  αναζητήσεις. Απελευθερώνει τις πρακτικές σας ανάγκες,  …που καλείστε να βάλετε, στη σωστή τους κατεύθυνση. Έχετε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά παράλληλα, την ανάγκη για στήριξη. Η παρουσία του Δία-Κρόνου, διευκολύνει …την αναζήτηση.  Καλή σας επιτυχία! 

Με Χαρά, 
για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Αναρτήθηκε από »Ουρανοκατέβατοι» στις 5:08 π.μ.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds