ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα, 25-31 Ιανουαρίου

By  | 


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Η 1η Πανσέληνος του 2021, πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου. Ο Δίας και ο αστεροειδής Υγεία, βρίσκονται σε ιδιομοιρία με την Πανσέληνο (ίδια μοίρα). Η 9η μοίρα των Σταθερών, τονίζει τα θέματα της Υγείας (που θα έχουν απήχηση σε όλο τον κόσμο). Η διαχείριση της αλήθειας …μέσω των ΄΄ειδικών΄΄, θα κινείται μέσα σε σχήμα οξύμωρο.

Παράλληλα (αν και η όψη είναι αποκλίνουσα), ο Κρόνος, επιδρά με έντονο τρόπο. Η εμπειρία και το παρελθόν, θα παίξει πρωταρχικό ρόλο.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση, είναι η συμμετοχή του ταυ τετραγώνου. Δηλαδή, μια αντίθεση, (όψη 180ο)και 2 τετράγωνα, (90ο) με τη συμμετοχή  του Άρη Ουρανού από τον Ταύρο (ζώδιο ασφάλειας και οικονομίας).

Η διάθεση του Άρη Ουρανού, είναι συνήθως εκρηκτική… και όπως έχουμε ΄΄δει΄΄, σε διάφορα σημεία του κόσμου, …τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις… έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους!

Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή, στους δρόμους και στην οδήγηση. Αλλά και σε γενικό επίπεδο, προσοχή, σε κάθε απότομη κίνηση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζει η ιδιομοιρία Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Από τον 5ο οίκο θα τονίσει ζητήματα… νόμου και ηθικής. Το κύριο θέμα, θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, …και κυρίως εκείνες, που έχουν έναν »ειδικό»-προσωπικό  χαρακτήρα.

Στον χάρτη της Πανσελήνου, βλέπουμε τον  εμπεριεχόμενο 1ο-7ο οίκο, στον άξονα Κριού-Ζυγού. Αυτό, μας δείχνει την ψυχολογική φόρτιση, …που έχει αρχίσει να συσσωρεύεται, …ψάχνοντας τρόπο εκτόνωσης!

Τα σταθερά ζώδια του 1ου δεκαημέρου, τα μεταβλητά του 3ου, αλλά και τα παρορμητικά του 3ου, θα νιώσουν περισσότερο (έντονα), τον κύκλο της Πανσελήνου.

Στο τέλος του μήνα, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος. Από την 25η μοίρα του Υδροχόου, θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας) του 3ου δεκαημέρου. Ας κάνουμε όλοι, ένα στρατηγικό… βήμα πίσω. 
Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί!

 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης, συμμετέχει δυναμικά στην Πανσέληνο! Από τη θέση του ταυ τετραγώνου, αναζητά διέξοδο… και μάλλον, πιέζεται αρκετά. Ίσως τώρα, η υπομονή στερεύει, …και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μην κινηθείτε σπασμωδικά. Παρερμηνείες-παρεξηγήσεις, είναι στο πρόγραμμα, λόγω ανάδρομου Ερμή. Μετρήστε τα λόγια σας με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, συμμετέχει πολύ ισχυρά στην Πανσέληνο. Η 25η μοίρα του Αιγόκερω, ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και τον τομέα των σχέσεων (κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου). Ιδιόρρυθμες και απόλυτες σχέσεις από το παρελθόν, έρχονται (άμεσα) στο προσκήνιο. Μετασχηματίστε ότι χρειάζεται, με κύριο στόχο…, την ποιοτική αναβάθμιση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ετοιμάζεται θα γίνει ανάδρομος (από το 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου). Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο, θα είναι το κυρίαρχο αίτημα, …και αναζητά λύση! Το ζήτημα θα είναι κυρίως φιλοσοφικού περιεχομένου, ….και αφορά τον τομέα των πεποιθήσεων. Υπάρχουν παλιές υποθέσεις… που έρχονται στο προσκήνιο. Το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων είναι μεγάλο…. Πάρτε τις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου, σας ενεργοποιεί σε  επίπεδο ψυχολογικό. Θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, …τονίζονται και από τον ανάδρομο Ερμή. Ο τομέας σπίτι και καριέρα, θα είναι το βασικό θέμα στη σκέψη σας. Προσπαθείτε να είστε δημιουργικοί. Αν ηρεμήσετε ψυχολογικά, θα είστε έτοιμοι (και με το παραπάνω).

ΛΕΩΝ

Φιλοξενείτε τη Σελήνη και είστε οι πρωταγωνιστές της Πανσελήνου. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η ατμόσφαιρα, είναι περίεργη …και μάλλον εκρηκτική. Η συμμετοχή του Άρη-Ουρανού, δημιουργεί περιβάλλον οξύθυμο και ανατρεπτικό. Η ανάγκη σας για επαφές με συντρόφους και φίλους, θα είναι ισχυρή. Κάποιες σχέσεις θα πάνε καλά, ….μα παράλληλα, θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγή …στον τρόπο σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος, τονίζει τα θέματα σχέσεων (κυρίως για εσάς του 3ου δεκαημέρου).  Σημαντικό  είναι, ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής, μπαίνει σε πορεία ανάδρομη (έως 21 Φεβρουαρίου). Από το 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου, δημιουργεί δυσκολίες. Κυρίως, σε ότι αφορά τη λογική, αλλά και…πρακτικές λύσεις. Θέματα καθημερινότητας και εργασίας, είναι για εσάς θέματα, …που θα έχουν καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, κάνει μια πολύ σημαντική όψη με τον Πλούτωνα (σύνοδος). Τονίζει τα θέματα της ψυχολογικής ασφάλειας, αλλά παράλληλα, …αναζητά θέσεις απόλυτες. Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, και από τη άλλη η Πανσέληνος, σας τοποθετεί σε ένα »υποχρεωτικό» πλαίσιο αναζήτησης… Σε ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις, …αλλά και στα θέματα της δημιουργικής και κοινωνικής σας ανάπτυξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, αλλά και ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, …συμμετέχουν από θέσεις ισχύος και δύναμης (στην Πανσέληνο). Το περίεργο είναι, ότι ο τρόπος είναι παράξενος. Από την μια επιμένετε στις αξίες σας, και από την άλλη, θέλετε να αλλάξετε ότι δεν σας ταιριάζει. Κάντε μια καλή αναθεώρηση, …μιας και ο ανάδρομος Ερμής, θα σας δώσει το κατάλληλο έδαφος… Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, στις σκέψεις που σας »βάζουν» σε αδιέξοδο. Προσπεράστε ότι δεν σας είναι χρήσιμο και λειτουργικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, βρίσκεται στην ίδια ζωδιακή μοίρα (των σταθερών), που βρίσκεται και η Πανσέληνος. Αυτό που μας λέει, είναι ότι είστε…. το μαγικό χέρι μέσα στα πράγματα! Φροντίστε να δείξετε την καλή σας πλευρά! Υπάρχει ο κίνδυνος για υπερβολή… Παράλληλα, μπορεί να δώσει το θάρρος για νέα ανοίγματα-ομάδες. (θα υποστηρίξουν και θα »στηρίξουν» τα ανθρώπινα δικαιώματα). Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις… στον τομέα της επικοινωνίας. Να ξέρετε,… πως τώρα, ….μπορείτε να δείτε μπροστά! Προετοιμαστείτε για τις κατάλληλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Πανσέληνος, τονίζει διάφορα κοινωνικά θέματα, …αλλά και τις σχέσεις-ση σας με τους άλλους. Οι επαγγελματικές σας αναζητήσεις και συμφωνίες, μπορεί και να έχουν… κάποιες καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά, θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις, που θα υπόσχονται πολλά για το μέλλον.. Ο ανάδρομος Ερμής, θα σας θυμίσει κάποιες παλαιότερες υποθέσεις (που μάλλον είχατε βάλει στην άκρη). Δείτε τι καλό υπάρχει εκεί, και αν όχι, »κλείστε» τις υποθέσεις και δείτε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος βρίσκεται στον άξονα σας. Οι σχέσεις σας (από κάθε επίπεδο), γίνονται το επίκεντρο της συζήτησης. Προσωπικές, φιλικές επαγγελματικές, κοινωνικές κ.α Η σχέση σας με το κοινωνικό περιβάλλον, είναι για εσάς, …ότι πολυτιμότερο έχετε. Είστε ο άνθρωπος, που ενδιαφέρεται για τα κοινά. Τώρα, είναι η στιγμή, που θέλετε αλλά και μπορείτε… να κάνετε πολλά! Προσοχή όμως, όχι βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις. Ζυγίστε τα πράγματα! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα ….πάλι από την αρχή. Κρατήστε σημειώσεις, ….και ανοίξτε τα συρτάρια σας. Εκεί, υπάρχουν αξιόλογες λύσεις…!

ΙΧΘΥΣ

Είστε ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου. Οδηγείτε αυτή την Πανσέληνο, από το 3ο σας δεκαήμερο. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, βρίσκεται στον 12ο οίκο. Άρα, είστε ο κλειδοκράτορας, όλων των μυστικών! Σε ένα άλλο επίπεδο, έχετε την ανάγκη, να είστε αλλού….! Υπάρχει ο κίνδυνος, να χάσετε τη σχέση σας με ρεαλιστικούς στόχους. Χρειάζεται προσοχή!. Καλή η πνευματικότητα και η εσωτερική ζωή, …αλλά η ζωή, έχει ανάγκη από »γειωμένες» κινήσεις-αποδείξεις. Αναγνωρίστε τις βασικές σας δυνάμεις, και δώστε την άδεια στον εαυτό σας, ….για την κατάλληλη διέξοδο που σας αφορά. (Ακόμη και αν οι λύσεις, έχουν παράλληλους δρόμους).

 Με Χαρά, 

για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds