Δήμος Κηφισιάς

Μνημόσυνο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη

By  | 

Μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, πέφτοντας εν ώρα καθήκοντος, τελέστηκε στο σημείο της δολοφονίας του στην Κηφισιά την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού πατήρ Χρίστος Κυριακόπουλος.
Στην τελετή παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Κηφισιάς, ο ειδικός σύμβουλος για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος, ο Αναπληρωτής ΓΑΔΑ, υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης, ο Αναπληρωτής ΔΑΒΑ Α/Δντης  Διονύσιος Κωστής, ο Διευθυντής της ΥΑΒΑ, Α/Δντης Ιωάννης Λιανουδάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τροχαίας ΒΑ Α/υποδιευθυντής, Παντελής Αναστασσόπουλος, η Διοικήτρια του Α.Τ. Κηφισιάς Α/Υποδιευθύντρια  Χρυσούλα Μπακού  και ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds