Δήμος Κηφισιάς

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο | Ψηφιακή Βιβλιοθήκη | «Η ιστορία των Πανδημιών: όταν το παρελθόν φωτίζει το μέλλον»

By  | 

Καθώς φεύγει το 2020, μία ομιλία στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς, που επιχειρεί να φωτίσει ένα από τα πιο δύσκολα ζητήματα που η χρονιά αυτή έφερε στην ζωή μας:

«Η ιστορία των Πανδημιών: όταν το παρελθόν φωτίζει το μέλλον»

Ομιλήτρια: Ντόρα ΒΑΚΙΡΤΖΗ, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κοινωνικής Δυναμικής

Από τον κύκλο μαθημάτων
« ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ » που επιμελείται ο Δρ Βλάσης ΑΓΤΖΙΔΗΣ, Ιστορικός, Συγγραφέας

Λίγα λόγια για την ομιλία:

«Υπό το πρίσμα της ιστορίας γίνεται συγκριτική προσέγγιση της πανδημίας COVID-19 με παλαιότερες πανδημίες. Με την βοήθεια σύγχρονων ερευνών παρουσιάζονται θέματα που η πανδημία ανέδειξε και εξελίξεις που δρομολόγησε ή επιτάχυνε (κοινωνικές, τεχνολογικές, οικονομικές και εργασιακές). Τι προβλέπεται για το μέλλον; ποιοι παράγοντες (κοινωνικοί, περιβαλλοντικοί) ευνοούν την εμφάνιση μολυσματικών ασθενειών;»

Με την ευχή ο Νέος Χρόνος να μας βρεί υγιείς, ωριμότερους και σοφότερους απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, ας αποχαιρετήσουμε το 2020 και ας προχωρήσουμε με συνεργασία και αλληλεγγύη παρακάτω.

Μαρία – Χριστίνα Τσιάμα
Υπεύθυνη για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds