Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝ ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ THΣ UNESCO ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

By  | 

Τις ευχές τους για μια καλύτερη νέα χρονιά καθώς και τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν διαδικτυακά τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην Πρόεδρο του Ομίλου και δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου, κα Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρεσβευτής του Δικτύου SDG 17 Greece, κ. Νίκος Παπαδάκης. Με την ευκαιρία της διαδικτυακής συνάντησης, η Πρόεδρος του Ομίλου, μετέφερε το δικό της μήνυμα στα παιδιά και στους γονείς τους εκφράζοντας την ευχή ότι «πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και πάλι το ΚΔΑΠ» και διαβεβαιώνοντας ότι «η απόσταση αυτή δεν χαλάρωσε τους στόχους για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, ούτε ανέκοψε το δημιουργικό κοινό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης». Τέλος δεσμεύθηκε να «καλυφθεί το κενό όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα» ενώ ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους, «υγεία, ευτυχία και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds