Διάφορα

Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Ισμα Τουλάτου στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης – Στη ΜΕΘ το μωρό

By  | 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ώρας, η 52χρονη δημοσιογράφος Ισμα Τουλάτου κατέρρευσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο, από τον ξαφνικό χαμό της πολιτιστικής συντάκτριας Ισμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, ενώ σε λίγες ημέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου είχε συνεργαστεί με πολλά εγχώρια ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία η Athens Voice, το iefimerida, το ΒΗΜΑ κ.α.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ώρας, η 52χρονη δημοσιογράφος κατέρρευσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, με τη μητέρα της, στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη νεκρή.

Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, με το νεογέννητο να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

πηγή:https://www.thetoc.gr/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds