απίστευτο

Ζητείται άτομο να περάσει 7 μέρες σε απομονωμένο φάρο μόνο με τροφή, ταινίες αλλά χωρίς κινητό και ίντερνετ

By  | 

Ζητείται άτομο να περάσει μια εβδομάδα μόνο με τροφή και ταινίες σ’ ένα απομονωμένο φάρο

Μπορείς να αντέξεις 7 μέρες, μόνο με τροφή και ταινίες, χωρίς ίντερνετ και κινητό, μόνος σ’ έναν φάρο που έχει γύρω του μόνο την αγριεμένη θάλασσα; Έχουμε την λύση και πρόκειται για μια συμμετοχή σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Πιο συγκεκριμένα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ θέτει φέτος στο επίκεντρο τις κοινωνικές αποστάσεις και την σόλο θέαση ταινιών, ζητώντας από έναν σινεφίλ να απομονωθεί χωρίς κινητό στην μέση του ωκεανού για 7 μέρες.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα διαμείνει, σύμφωνα με το Good News Network, μία εβδομάδα στον ιστορικό Φάρο Pater Noster που βρίσκεται στο απόκρημνο νησί Hamneskär στα δυτικά παράλια της Σουηδίας.

Εκτός από δωρεάν διαμονή, θα έχει και απεριόριστη πρόσβαση στον κατάλογο ταινιών του φετινού φεστιβάλ. «Θα είναι εντελώς απομονωμένοι. Δεν επιτρέπεται να φέρουν κανέναν μαζί, όπως φυσικά ούτε και τηλέφωνο ή βιβλίο», είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τζόνας Χόλμπεργκ. «Θα είναι μόνο αυτό το άτομο και η θάλασσα, τα κύματα, ο ουρανός και οι 60 διαφορετικές πρεμιέρες που προβάλλουμε στο φεστιβάλ».

πηγή:https://www.i-diakopes.gr/lifestyle/ziteitai-atomo

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds