Περιφέρεια Β.Αττικης

O Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε στον Δήμαρχο Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλο ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο, καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης

By  | 

Γ. Πατούλης: «Σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής θα κερδίσουμε το στοίχημα να κάνουμε την Αττική, μία πρότυπη πράσινη Περιφέρεια»

IMG 5783

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων με τη συνεργασία των 66 Δήμων της Αττικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παρέδωσε χθες στον Δήμαρχο Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλο, ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο, 50 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και 50 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης.

Επιπλέον παραδόθηκε  εδαφοβελτιωτικό που έχει παραχθεί από οργανικά απόβλητα καθώς και σακούλες σκουπιδιών που έχουν δημιουργηθεί με την αξιοποίηση πλαστικών υλικών που έχουν συλλεγεί μέσω του συστήματος ανακύκλωσης.

Ο κ. Πατούλης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλη Κόκκαλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο. Στη τελετή παραλαβής του εξοπλισμού παραβρέθηκε, επίσης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γ. Τζιροζίδης.

Με την ευκαιρία της παράδοσης του εξοπλισμού, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνεχάρη τον Δήμαρχο Χ. Βοσκόπουλο για τη συμβολή του στην προώθηση πολιτικών ανακύκλωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων και δήλωσε:

«Βρισκόμαστε εδώ στην όμορφη και ιστορική πόλη της Καισαριανής, η οποία έχει την τύχη να διοικείται από έναν άξιο αυτοδιοικητικό, ένα Δήμαρχο, όπως είναι ο Χρήστος Βοσκόπουλος, ο οποίος κάνει μία πολύ σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια προκειμένου να την αναβαθμίσει. Ως σύμμαχοι και αρωγοί του σε αυτήν την προσπάθεια, παραδίδουμε ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους για την αποκομιδή των βιοαπόβλητων λυμάτων. Είμαι πεπεισμένος ότι, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η συνεργάτες του, μαζί και με την ένθερμη και ουσιαστική υποστήριξη των πολιτών, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα θετικό πρόσημο για την πράσινη Περιφέρεια της Αττικής, την οποία εμείς οραματιζόμαστε ως πρότυπο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής θα κερδίσουμε το στοίχημα να κάνουμε την Αττική, μία πρότυπη «πράσινη» Περιφέρεια».

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την παράδοση του υλικού δήλωσε:


«Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη σε πόρους, μόνιμο προσωπικό, εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στο περιβάλλον και την πόλη μας. Η Καισαριανή αλλάζει σελίδα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, και θα μας επιτρέψει να ατενίσουμε το μέλλον με μία πράσινη ματιά και με σαφώς περισσότερη αισιοδοξία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds