Περιφέρεια Β.Αττικης

Ενημέρωση των μαθητών και αστυνομικών για τα μέτρα προστασίας της πανδημίας πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής στην παιδική κατασκήνωση της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Ανδρέα

By  | 

Γιώργος Πατούλης: «Προτεραιότητά μας, η ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτών τους, αλλά και η επιδημιολογική δειγματοληψία στους εκπαιδευτικούς, δασκάλους και νηπιαγωγούς»

IMG-4d7f5f07391c467b89c83650e457329f-V

Ειδική εκδήλωση πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής και το Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για την ενημέρωση, για τη λοίμωξη Covid-19, των 170  μαθητών και μαθητριών των τελευταίων τάξεων του Λυκείου, όπως επίσης και των 30  αστυνομικών της Παιδικής Κατασκήνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα της Αττικής

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεωργίου Πατούλη,  ειδική ομάδα Ιατρών και Νοσηλευτών ΠΕ από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανέπτυξε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, αλλά και την πορεία της πανδημίας έως σήμερα, στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεώργιος Πατούλης «στόχος μας είναι η ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτών τους, της ευαίσθητης αυτής ομάδας της κοινωνίας, των παιδιών μας, στο πλαίσιο της κατανόησης και προστασίας, για τα μέτρα που ανακοινώνει η πολιτεία μας σε διάφορα χρονικά διαστήματα.

          Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου και εν όψει της έναρξης τω σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών, προτεραιότητά μας αποτελεί η ασφάλεια των μαθητών, η ενημέρωσή τους, αλλά και η επιδημιολογική δειγματοληψία των εκπαιδευτικών, δασκάλων και νηπιαγωγών».

Στην εκδήλωση στην Παιδική κατασκήνωση της ΕΛΑΣ οι 170 μαθητές, όπως και οι 30 αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν με ζωηρό ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες τήρησης των μέτρων και της ασφάλειας από τον κίνδυνο της μόλυνσης στην καθημερινή ζωή, και ακολούθησε διαδραστική συνομιλία των Ιατρών με τους μαθητές και τους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης, ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Αστυνομική Υποδιευθύντρια κ..Κωνσταντίνα Κολιώνη, καθώς και τον επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου της Π.Α και του ΙΣΑ κ Πάνο Ευσταθίου  για την εξαιρετική οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds