Δήμος Κηφισιάς

Εορτασμός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς

By  | 

Με λαμπρότητα κι ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών κατά του κορονοϊού, τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνος της Μεταμορφώσεως, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο και Ιερείς του Ιερού Ναού και της Μητροπόλεως.

Ο Δήμαρχος  Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η  Αντιπεριφερειάρχης  Βόρειου Τομέα  Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πλαισίωσαν τιμητικά οι Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Κηφισιάς «Αντρέας Κατεβαίνης», υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίο.

Οι πιστοί και οι αιρετοί που παρευρέθηκαν κρατούσαν μεταξύ τους αποστάσεις και φορούσαν μάσκες στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, ενώ τα μέτρα τηρήθηκαν και στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας στις πέριξ του Ναού οδούς.

Ανήμερα της εορτής Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Φωτογραφίες : Ευάγγελος Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds