ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Εγκρίθηκε από το ΔΣ ΜΟΔ η αίτηση χρηματοδότησης μελετών ωρίμανσης για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων του Δήμου

By  | 

Εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης που υπέβαλε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης στην πιλοτική εφαρμογή «Ωρίμανση έργων φορέων με αδυναμίες» της Μ.Ο.Δ. Α.Ε.. κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15 Ιουλίου. Η αίτηση αφορά μελέτες ωρίμανσης για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και πιο συγκεκριμένα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, του 1ου Δημοτικού Πεύκης και του 1ου Λυκείου Πεύκης.

Ήταν η μία από τις 9 αιτήσεις που εγκρίθηκαν και έχει προϋπολογισμό 48.728,57€ Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα. Ιδιαίτερα τα σχολεία αποτελούν πρωταρχική μας προτεραιότητα και μέσω αυτής της χρηματοδότησης από τη ΜΟΔ προχωράμε στις μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση τριών εκπαιδευτηρίων μας.

Με την ευκαιρία αυτής της θετικής αξιολόγησης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν τους τελευταίους μήνες για μια σειρά προτάσεων που έχουμε υποβάλει και αποδίδουν πλέον καρπούς. Συνεχίζουμε με έργα πνοής αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και κάθε συνεργασία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds