ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Θέατρο Σκιών στο 2ο Δημοτικό Πεύκης στις 21/7”

By  | 

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης προσκαλεί τους μικρούς φίλους του Θεάτρου Σκιών σε μια επίκαιρη παράσταση. Πρόκειται για την «Επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια του Έλληνα Καραγκιόζη της Οικογένειας Σπυρόπουλου», που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη  21 Ιουλίου 2021  στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, όπου πραγματοποιείται το καμπ καλοκαιρινής απασχόλησης του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Οι  καραγκιοζοπαίκτες, Θανάσης Σπυρόπουλος, με 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του Θεάτρου Σκιών και ο άξιος συνεχιστής του Κώστας Σπυρόπουλος, ζωντανεύουν με τον ξεχωριστό τρόπο του Καραγκιόζη και την τέχνη τους στο Θέατρο Σκιών, ηρωικές μορφές της ελληνικής επανάστασης.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι μικροί φίλοι, πέραν των συμμετεχόντων στο καμπ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν για να εισέλθουν, οφείλουν να προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα οποιοδήποτε τεστ, συμπεριλαμβανομένου του self test και να φορούν μάσκα.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds