ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

»Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία”

By  | 


Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Πιο συγκεκριμένα με δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο 1ο Δημοτικό Πεύκης, στο 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, στο 4ο Δημοτικό Πεύκης, στο 1ο Νηπιαγωγείο Πεύκης και στα παραρτήματα του 1ου και του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αποτελεσματικότητα και ορθή ημερήσια επισκόπηση των προβλημάτων στις σχολικές μονάδες να αξιοποιούμε τον χρόνο υπέρ της μαθητικής κοινότητας για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας  και ο Πρόεδρος Γεώργιος Τσόλας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αξιολόγησαν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και προγραμμάτισαν εργασίες, που αυτές τις ημέρες υλοποιούνται. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας, ενώ οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds