Συνεντεύξεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

By  | 

Γράφει: η Χριστίνα-Άννα Φωτιάδη και η Αγγελική Μεταξά.

1. Πώς είναι σήμερα ο Χρίστος Αντωνιάδης;

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά. Ανησυχώ, βεβαίως για τις εξελίξεις και όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες παγκοσμίως, Πρέπει, όμως, να παραμείνουμε ενωμένοι και να μην εφησυχάζουμε.

2.  Πόσο εύκολο είναι για έναν τραγουδιστή να είναι συνέχεια  »μέσα στα πράγματα»;

Για κάποιους είναι πιο εύκολο για κάποιους άλλους λιγότερο εύκολο. Εγώ έχω αποφασίσει να έχω μία σχετική απόσταση και κάθε φορά που έχω κάτι καινούριο να πω, τότε και μόνο τότε να ασχολούμαι περισσότερο

3. Θα »εμπιστευόσασταν» εύκολα νέους δημιουργούς για να πείτε τραγούδια τους  ή προτιμάτε πιο δοκιμασμένες συνταγές;

Έχω κάνει και το ένα και το άλλο. Το τελευταίο μου τραγούδι, »Στις τρεις τα ξημερώματα» είναι νέων δημιουργών.  Συνήθως το τραγούδι είναι που σε οδηγεί, σου αρέσει και δεν σε απασχολεί ποιος το έχει γράψει.

4. Πριν από λίγες μέρες βγάλατε καινούριο τραγούδι. Μιλήστε μας γι’ αυτό;

»Στις τρεις τα ξημερώματα» ένα τραγούδι του Μαργέτη και του Πετρά σε παραγωγή Στάθη Λαγογιάννη. Κάναμε ένα πολύ ωραίο video clip με τη συμμετοχή της Αναστασίας Γιούσεφ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με μία πάρα πολύ ωραία παραγωγή.  Δεν είναι εύκολο αυτές τις δύσκολες μέρες να κάνεις τόσο ακριβές παραγωγές και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και την εταιρεία γιατί βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνει αυτή η ακριβή παραγωγή.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

5. »Αν οι άντρες αγαπάνε», τι κάνουν;

Ό,τι χρειάζεται, χαχα…

6. »Είσαι το άλφα και το ωμέγα». Ποιο είναι το άλφα και το ωμέγα για τον Χρίστο Αντωνιάδη;

Είναι μεγάλη κουβέντα να πεις τι είναι το Α και το Ω. Φαντάζομαι το ότι έχω πολύ ψηλά την οικογένειά μου και την υγεία. Ειδικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και αυτό θα ήταν και η ευχή που θα έδινα σε όλο τον κόσμο.

7. »Περιμένω ακόμα» . Τι περιμένει από δω και πέρα ο Χρίστος Αντωνιάδης;

 Να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάω και να παραμείνουν ασφαλείς

8. Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Με την κατάσταση που επικρατεί δεν είναι εύκολο να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ακούστε το καινούριο τραγούδι του Χρίστου Αντωνιάδη: https://www.youtube.com/watch?v=tCv15HnCGMk

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό αρχείο του κ. Αντωνιάδη και τον ευχαριστούμε πολύ.

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρης της συνέντευξης χωρίς την αναφορά της πηγής.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds