ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

By  | 

Τι είναι ο τετραπλός καθαρισμός δέρματος;

Όπως μας εξηγεί η αισθητικός-κοσμητολόγος Νίκη Δρόσου είναι ένας εξειδικευμένος καθαρισμός που γίνεται σε 4 στάδια.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Είναι κατάλληλος για όλες τις γυναίκες ηλικίας 30 ετών και άνω.

Ποια είναι η διαδικασία του τετραπλού καθαρισμού;

Πρώτα γίνεται βαθύς καθαρισμός με τη χρήση ατμού για την απομάκρυνση του σμίγματος και των μαύρων spots. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε υπέρηχο για τα πιο δύσκολα σημεία του δέρματος. Ακολουθεί θεραπεία με ΑΗΑs ,ΒΗΑs και LACTOBIONIC και τέλος χρησιμοποιούμε δερμοκρυστάλλους για ανανέωση του δέρματος και διαμάντι για αντιγήρανση.

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για έναν τέτοιο καθαρισμό;

Σίγουρα πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος για να υπάρξει σωστή οξυγόνωση στην επιδερμίδα. Ιδιαίτερα τώρα, με τη συνεχή χρήση της μάσκας, οφείλουμε να ανανεώσουμε την επιδερμίδα μας για να τη βοηθήσουμε να αναπνεύσει και να επαναλειτουργήσει σωστά.

Μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού και να απολαύσετε όλα τα οφέλη του τετραπλού καθαρισμού:

Νίκη Δρόσου Εχίνου 18 Ν. Κηφισιά τηλ. 6945 333561

https://www.facebook.com/nikidrosoubc

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds