ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

By  | 

Τώρα που άρχισε να καλοκαιριάζει και θα αρχίσουμε επιτέλους να κυκλοφορούμε ελεύθερα, μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια μέρα αποτοξίνωσης και να απολαύσουμε όλα τα οφέλη της.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ένα ποτήρι νερό όπου θα έχουμε προσθέσει λίγο νερό και λίγη κανέλλα που είναι και λιποδιαλυτική. Πίνουμε το νερό μόλις ξυπνήσουμε. Επειδή, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν θέλουν ή δεν τους αρέσει να πίνουν νερό, μπορούν πάντα να γεμίζουν ένα μπουκάλι με νερό και να προσθέτουν μέσα φέτες λεμονιού ή αγγουριού, λίγα φύλλα δυόσμου. Έτσι το νερό αποκτά μία γεύση και είναι πιο εύκολο να το πιούμε.

Ειδικά το καλοκαίρι, η αποτοξίνωση είναι πολύ πιο εύκολη, καθώς υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά. Διαλέξτε τα φρούτα και τα λαχανικά της αρεσκείας σας και φτιάξτε πεντανόστιμους χυμούς ή smoothies. Απολαύστε τους καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο τέλος της ημέρας αλλά και την επόμενη θα νιώθετε ευεξία αλλά και τον οργανισμό σας πιο ανανεωμένο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds