Ομορφιά

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

By  | 

Μάσκα για προβλήματα ακμής

Υλικά: 1 κ.τ.σ. κανέλλα, 3 κ.τ.σ. μέλι.

Σε ένα μπωλ ανακατεύετε τα υλικά και βάζετε το μπωλ για 30 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων. Απλώνετε με ένα πινέλο το μείγμα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, αφήνετε για 10 λεπτά και αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

Μια μάσκα ιδανική για όσες έχουν θέματα ακμής με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που σταματούν την ανάπτυξη και εξάπλωση των βακτηριδίων.

Μάσκα σύσφιξης προσώπου με γιαούρτι

Υλικά: 1 κ.τ.γ. χυμό λεμονιού,1 κ.τ.γ. γιαούρτι

Ανακατεύουμε τα δύο υλικά σε ένα μπωλ και απλώνουμε σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο.Αφήνουμε τη μάσκα για 30 λεπτά και ξεμπλένουμε.

Μια από τις πιο απλές και εύκολες μάσκες προσώπου για σύσφιξη και λάμψη που δρα ενάντια στις ρυτίδες. Επίσης το γιαούρτι αλλά και το λεμόνι έχουν λευκαντικές ιδιότητες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σε περίπτωση που είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα υλικά, δεν εφαρμόζετε τη μάσκα…

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds