Συνεντεύξεις

HAPPYLIFE PLANNERS

By  | 

1. Για όσους δεν σε γνωρίζουν είσαι η Κωνσταντίνα. Θα ήθελες να μας πεις λίγα περισσότερα πράγματα για σένα;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χρυσούπολη Καβάλας μια μικρή κωμόπολη με τους γονείς μου και την μικρή μου αδερφή. Από μικρή μου άρεσε να κρατάω για όλα ημερολόγιο και ροκάνιζα τα βιβλία της τοπικής βιβλιοθήκης κάθε μέρα. Στο Λύκειο προσανατολίστηκα προς την θετική κατεύθυνση γιατί αγαπώ αυτά τα μαθήματα και λατρεύω ένα κλικ περισσότερο την χημεία. Η χημεία για μένα δεν είναι μία στείρα επιστήμη. Όπως λέω και στους μαθητές μου η χημεία είναι παντού.
Είμαι μαμά της Έλενας (8) και του Γιώργου (5) και σύζυγος του Ηρακλή. Παράλληλα με όλα αυτά τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στη ειδική αγωγή θέλοντας να βοηθήσω όσο μπορώ τον κόσμο να γίνει καλύτερος.

2. Πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

Όπως καταλαβαίνετε η καθημερινότητα μου είναι μία τρέλα γι αυτό και πάντα έχω το καθημερινό μου πρόγραμμα. Προσπαθώντας λοιπόν να βρω ένα ημερολόγιο όπως το θέλω εγώ, αδυνατούσα να βρω κάτι να με καλύπτει στην Ελλάδα έτσι όπως το είχα ανάγκη. Στο εξωτερικό έβρισκα πολλά αλλά ήταν πανάκριβα και μαζί με τα μεταφορικά η τιμή τους ξέφευγε. Σαν καθηγήτρια χημείας πάντα μου άρεσε να τελειοποιώ ό,τι κάνω και ένα καλοκαίρι πριν καν αποφασίσω να δημιουργήσω τα ημερολόγια μου κατάφερα να τελειώσω ένα σεμινάριο εκμάθησης προγράμματος digital designing για να μπορώ να κάνω πιο όμορφα τα φυλλάδια που έδινα στους μαθητές μου. Τότε δεν ήξερα φυσικά ότι αυτό θα μου φανεί το πιο χρήσιμο πράγμα για τα λατρεμένα μου happylife planners. Έτσι λοιπόν, πριν περίπου 5 χρόνια αποφάσισα να δημιουργήσω ένα δικό μου ημερολόγιο όπως το είχα φανταστεί. Οι συνάδελφοί μου ενθουσιάστηκαν και μου ζήτησαν να κάνω και γι’ αυτούς, όπως και οι φίλοι μου. Σιγά σιγά άρχισα να το σκέφτομαι διαφορετικά και έτσι φτάνουμε στο σήμερα με το eshop να λειτουργεί περίπου 2  χρόνια.

3. Από τη Χημεία των σχολείων και των φροντιστηρίων στη »χημεία» των ημερολογίων; Πόσο εύκολη ήταν αυτή η απόφαση;

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Γενικά είμαι άνθρωπος πολύ σταθερός και δύσκολα αλλάζω τα δεδομένα μου, όμως κάποια στιγμή το ωράριο της δουλειάς μου την έκανε δύσκολη. Με την μεγάλη κόρη μου να πηγαίνει πρώτη δημοτικού και έναν μπόμπιρα να θέλει την προσοχή μου ενώ εγώ έλειπα από το σπίτι από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Όπως καταλαβαίνετε κάτι έπρεπε να κάνω. Παραιτήθηκα από το φροντιστήριο που δούλευα και μέσα στους επόμενους 4 μήνες είχα στήσει το δικό μου διαδικτυακό κατάστημα εντελώς μόνη μου! Φυσικά κανείς δεν πίστευε ότι όλο αυτό θα γίνει αυτό που είναι σήμερα. Είχα όμως πίστη στο όνειρό μου και θέλω μέσα από τα ημερολόγιά μου να βοηθήσω τον κόσμο να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στα δικά του όνειρα! Αυτό για μένα θα είναι τεράστια χαρά.

4. Πόσα διαφορετικά είδη ημερολογίων υπάρχουν αυτή τη στιγμή;

Αυτή τη στιγμή έχω δημιουργήσει 13 είδη ημερολογίων και συνεχίζω… Έχω τόσες πολλές ιδέες όμως ένα βήμα την φορά για να γίνουν όλα προσεκτικά και με την λεπτομέρεια και την αγάπη που τους αξίζει.

5. Έχεις δημιουργήσει πάρα πολλά και διαφορετικά ημερολόγια που καλύπτουν πάρα πολλές ανάγκες; Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή για το είδος των ημερολογίων που θα φτιάξεις;

Αρχικά είχα σχεδιάσει το ημερολόγιο του καθηγητή καθώς όλα για μένα ξεκίνησαν από την οργάνωση της δουλειάς μου. Στην συνέχεια ήθελα ένα για την οργάνωση του σπιτιού και έτσι ήρθε το ημερολόγιο γυναίκας. Η έμπνευση είναι μεγάλη και πλέον οι ίδιοι οι πελάτες με τους οποίους έχω άμεση σχέση μου δίνουν ιδέες για το τι αναζητούν.

6. Τα ημερολόγια, απ’ όσο ξέρω είναι εντελώς προσωποποιημένα, αφού ο καθένας μπορεί να επιλέξει το εξώφυλλο που επιθυμεί, μπορεί να είναι τυπωμένο το όνομά του. Πολύ πρωτότυπη ιδέα.

Για μένα αυτό που ξεχωρίζει τα happylife planners από όλα τα υπόλοιπα είναι το προσωποποιημένο τους εξώφυλλο αλλά κυρίως το εσωτερικό τους. Δεν μοιάζουν με κανένα άλλο καθώς όλα τα σχεδιάζω με το δικό μου γούστο έτσι όπως πιστεύω ότι θα είναι πιο χρηστικά.

7. Αυτό που κάνει τα ημερολόγια ξεχωριστά είναι εκτός από τη θεματολογία τους και τα υπέροχα και πολύ παρακινητικά quotes που βρίσκει κάποιος μέσα. Μίλησε μας γι’ αυτό.

Εκτός από τα ημερολόγια αγαπώ ότι έχει να κάνει με προσωπική αυτοβελτίωση και έχω διαβάσει τόσα πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης που έχω χάσει το μέτρημα. Μέσα από αυτά πάντα βρίσκω έμπνευση και κουράγιο να συνεχίζω ακόμα και όταν λυγίζω από την κούραση της καθημερινότητας. Έτσι χρησιμοποιώ παντού στον χώρο μου στιχάκια έμπνευσης τα οποία με βοηθούν να παραμένω συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη. Είναι λοιπόν κάτι που με βοηθά οπότε δεν θα μπορούσα να τα παραλείψω από τα ημερολόγιά μου.

8. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

Τα σχέδια μου είναι να μπορέσω να ανταποκριθώ σωστά στην αγάπη του κόσμου που όλο και μεγαλώνει αλλά και να μυήσω και καινούρια άτομα στην μαγεία της οργάνωσης και του προγράμματος. Κάποιοι θεωρούν τρελό να τα έχεις όλα σε πρόγραμμα αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με το σωστό πρόγραμμα έχεις και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου αλλά και την οικογένειά σου. Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουν τα happylife planners, φτάνοντας στα χέρια όσων τα γνωρίζουν,  να αλλάξουν έστω και λίγο την ζωή τους προς το καλύτερο.

Μπορείτε να βρείτε τα Happylife planners: https://happylifeplanners.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/HappyLifePlannersGreece/?ref=page_internal

Instagram: https://www.instagram.com/happylifeplanners/?hl=el


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds