Άρθρα

Φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου και επετειακή εκδήλωση από κοινού με την Πρόεδρο του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνα Πατούλη

By  | 

Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα «φωτίσουν» από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού Κράτους.

Η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Grigoris Konstantellos, σας προσκαλούν την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στις 5 μ.μ. στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα) στα χρώματα της γαλανόλευκης. Παράλληλα θα διεξαχθεί εκδήλωση μέσω #livestreaming κατά τη διάρκεια της οποίας Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου θα μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας Επέτειο.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds