Εκδηλώσεις

«Μηνας Επαναστασης» online στο Παιδικό Μουσείο Exploration

By  | 


Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «επανάσταση»; Ποιον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης θαυμάζετε; Ποια ιστορική μάχη έγινε στον τόπο σας;

Φέτος γιορτάζουμε την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και ο μήνας Μάρτιος έρχεται γεμάτος επανάσταση στο Παιδικό Μουσείο Exploration.

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «επανάσταση»; Ποιον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης θαυμάζετε; Ποια ιστορική μάχη έγινε στον τόπο σας;

Θα μεταμορφωθείτε σε ερευνητές και θα εξερευνήσετε τον τόπο σας ιστορικά. Παρέα με το Exploration θα μελετήσετε χάρτες και βιβλία, θα παρατηρήσετε πίνακες και φωτογραφίες, θα ανακαλύψετε μνημεία και αντικείμενα. Θα γνωρίσετε προσωπικότητες, ιστορικά γεγονότα και σημαντικές μάχες που καθόρισαν την Ελληνική Επανάσταση. Και πώς θα τα κάνετε όλα αυτά; Μα φυσικά μέσα από το παιχνίδι.

Πληροφορίες

Αν θέλετε να γίνετε ιστορικοί ερευνητές του Μουσείου, τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε την ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr και τα κοινωνικά δίκτυα.

Η δράση «Μήνας Επανάστασης» βρίσκεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Μουσείου και είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή επικοινωνήστε στο mail info@exploration.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6948 822 622.

πηγή:.elculture.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds