ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μεγάλη η συμμετοχή στο Διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΕΔΑ με θέμα: «Μαθήματα χορού σε προ- νηπιακές και νηπιακές ηλικίες την περίοδο του COVID-19»

By  | 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) το  διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «Χορός σε προ- νηπιακές και νηπιακές ηλικίες την περίοδο του COVID-19»  

Εισηγήτρια του σεμιναρίου, η δασκάλα χορού και θεατροπαιδαγωγός Κορέτση Αφροδίτη, η οποία με την εμπειρία της μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις της και την αγάπη της για το αντικείμενο που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν σχολάρχες, καθηγητές/τριες χορού , νηπιαγωγοί, γυμναστές, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού κ.α. Τα σχόλια και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων εκφράστηκε έντονα, με την αναφορά πως «το σεμινάριο ήταν μια ηλιαχτίδα φωτός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε». Επίσης δήλωσαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία  το επόμενο σεμινάριο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή του σεμιναρίου και συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα  για τη δράση αυτή που σκοπό είχε όπως και άλλες, να ενισχύσει τις δεξιότητες των εκπαιδευτών και επαγγελματιών στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds