Εκδηλώσεις

20 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης & Γιορτή Γαλλοφωνίας

By  | 

Η Action Art γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης με ραδιοφωνική εκπομπή σε συνεργασία με το Fm100 και συμμετέχει στη Γιορτή Γαλλοφωνίας που οργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο, σε ζωντανή διαδικτυακή αφήγηση με τρεις αφηγητές από 3 χώρες Ελλάδα, Γαλλία, Βέλγιο.Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε!Σάββατο 20 Μαρτίου , 10:30 π.μ.,σε ζωντανή διαδικτυακή αφήγηση για να ακούσετε παραμύθια σε δύο γλώσσες Ελληνικά, Γαλλικά, θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση- συν αφήγηση.

Για την παρακολούθηση της αφήγησης συνδεθείτε στον σύνδεσμο :https://zoom.us/j/95552185352Το πρόγραμμα της αφήγησης οργάνωσε η Action Art/ Eικαστική Δράση.Σάββατο 20 Μαρτίου, 4:00-6:00 μ.μ.,στο Fm100 για να απολαύσετε δύο ώρες με παραμύθια από παραμυθάδες, καλεσμένους από διάφορα μέρη της Ελλάδας και τη Γαλλία.Την εκπομπή συντονίζουν η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου και η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση. www.action-art.gr fb: Action Art/ Εικαστική Δράση3 κοινοποιήσεις

Γράψτε ένα δημόσιο σχόλιο…

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds