Διάφορα

GOOGLE: Year In Search 2020_Οι αναζητήσεις της χρονιάς στο Google

By  | 

Ένα βήμα πριν από το τέλος της χρονιάς ήρθε και πάλι η ώρα για το Year In Search 2020 της Google, που αποκαλύπτει τι ψάξαμε, τι παρακολουθήσαμε, ποιους θαυμάσαμε, τι θελήσαμε να μαγειρέψουμε και, γενικά, όλα όσα βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής των Ελλήνων μέσα στους 12 αυτούς μήνες που ήταν διαφορετικοί από όλους τους προηγούμενους της ζωής μας.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη χρησιμοποιούμε το Search – αυτό το καταπληκτικό εργαλείο, που μας βοηθά να εξερευνούμε και να ανακαλύπτουμε έναν ωκεανό πληροφοριών για οποιοδήποτε θέμα μάς ενδιαφέρει ή, απλά, μας περνάει από το μυαλό!  

Στις φετινές Αναζητήσεις μας, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν φυσικά ο κορωνοϊός – οι απορίες μας ήταν αμέτρητες και οι απαντήσεις του Search ακόμη περισσότερες. Ψάξαμε για την τηλεκπαίδευση, για τα κρούσματα, για το 13033 και πολλά άλλα. Στη λίστα με τις Διασημότητες φέραμε τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά πάνω από τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ αναρωτηθήκαμε αρκετές φορές, πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, οι επιχειρήσεις αλλά και οι καφετέριες. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ψάξαμε να βρούμε τι έχουμε κοντά μας – από φαρμακεία, φωτογραφεία, χρωματοπωλεία μέχρι φυσικά… φαγητό!

Παρόλα αυτά, μας απασχόλησαν και ένα σωρό άλλα θέματα που αποτυπώνονται στις αναζητήσεις μας ανά κατηγορία. Γι’ αυτό, μαζί με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις, μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας και τις υπόλοιπες λίστες που θα βρείτε παρακάτω:https://trends.google.com/trends/yis/2020/GR/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds