Διάφορα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ-ΠΑΤΟΥΛΗ

By  | 

Τα διδάγματα της χρονιάς που φεύγει ας γίνουν ο οδηγός για τους Στόχους που μπορούμε να κατακτήσουμε το 2021. Με πίστη και αισιοδοξία ας κάνουμε μία δυναμική επανεκκίνηση στη ζωή μας, χαράσσοντας το δρόμο προς μια Κοινωνία Δικαιοσύνης, έναν κόσμο που προχωρά μπροστά χωρίς να αφήνει πίσω κανέναν, χωρίς να αποκλείει κανέναν. Κάθε Στόχος και μια Δέσμευση, Καθένας μας και ένας Συνοδοιπόρος. Ας γίνουμε Εμείς οι ίδιοι το Παράδειγμα για να αλλάξουμε τον κόσμο μας, την πορεία του προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Καλές Γιορτές!Marina PatoulisMarina Stauraki PatouliΜαρίνα Σταυράκη ΠατούληSDG 17 GreeceΌμιλος για την Unesco Βορείων Προαστίων ΑττικήςΚΔΑΠ Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων#ΠρόεδροςΔικτύουSDG17Greece#ΠρόεδροςΟμίλουγιατηνUNESCOΒορείωνΠροαστίων#ΔημοτικήΣύμβουλοςΑμαρουσίου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds