Γειτονικοί Δήμοι

Το Δημαρχείο Διονύσου φωτίστηκε πορτοκαλί την Τετάρτη 25/11, στο πλαίσιο καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας

By  | 

Μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας έστειλε ο Δήμος Διονύσου την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, συμμετέχοντας σε σχετική καμπάνια του Δικτύου SDG 17 Greece σε συντονισμό με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΚΕΔΕ. Το Δημαρχείο Διονύσου φωταγωγήθηκε σε πορτοκαλί χρώμα κατά την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας (25/11) μαζί με άλλους Δήμους οι οποίοι ενώνουν τη φωνή τους υπέρ της ανάγκης περιορισμού και εξάλειψης της βίας, ειδικά μάλιστα όταν οι πρόσφατες έρευνες αποτυπώνουν αύξηση των κρουσμάτων για ιδιαίτερα ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού όπως οι Γυναίκες, οι Ηλικιωμένοι και τα Παιδιά.

Στο Δ.Σ.του Δικτύου SDG 17 Greece για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, με Πρόεδρο την κ.Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος και ο Δήμος Διονύσου, μέσω του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds