Γειτονικοί Δήμοι

Γιάννης Καλαφατέλης: «Στο Δήμο Διονύσου μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας κι άλλων αντίστοιχων θεσμών, στηρίζουμε στην πράξη τα δικαιώματα των γυναικών καθώς κι όλων όσων χρήζουν προστασίας»

By  | 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας, οφείλουμε να υπενθυμίζουμε το αυτονόητο: ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί βία πάνω σε συνάνθρωπό του αλλά και σε οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα.

Στις μέρες μας η ενδοοικογενειακή βία με θύματα γυναίκες, ηλικιωμένους αλλά και παιδιά, σημειώνει ανησυχητική αύξηση.

Στο Δήμο Διονύσου πέρα από τα λόγια αναλαμβάνουμε και πρωτοβουλίες. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Καρυστινός εισηγήθηκε τη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, η οποία υπερψηφίστηκε και σύντομα θα ενεργοποιηθεί. Μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας κι άλλων αντίστοιχων θεσμών, στηρίζουμε στην πράξη τα δικαιώματα των γυναικών καθώς κι όλων όσων χρήζουν προστασίας».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds