Γειτονικοί Δήμοι

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου κ. Παν. Ιωάννου στην ΚΤΥΠ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.)

By  | 

Συνεχίζοντας ακούραστος, με όρεξη για δουλειά, όπως την πρώτη μέρα, ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης επισκέφθηκε για φιλική ενημέρωση και συζήτηση και στο πλαίσιο των καθηκόντων του για την προώθηση των Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, την ΚΤΥΠ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.).

Στις συναντήσεις του εκεί είχε συζητήσεις με τους κ.κ. Τίμο Κατσίκο (Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε.), Αθανάσιο Γιάνναρη (Διευθύνοντα Σύμβουλο ΚΤΥΠ Α.Ε.) και Θεόδωρο Κυριαζόπουλο (Γενικό Διευθυντή Έργων ΚΤΥΠ Α.Ε.).

Παρευρέθηκε στην επίσκεψη και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Φωτεινή Δαλιάνη (Αρχιτέκτων Μηχανικός, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων και Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Δικτύων).

Να θυμίσουμε για την ΚΤΥΠ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.):

«Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ ΑΕ] είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές [νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.].

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή πρωτοπόρων και καινοτόμων δημοσίων κτιρίων, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα με τους ευνοϊκότερους όρους για το δημόσιο συμφέρον.

Η εταιρεία προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων» [ΟΣΚ ΑΕ] και «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων» [ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ]. Την 01.08.2015 η συγχώνευση ολοκληρώθηκε με την προσχώρηση και της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» στην ΚτΥπ ΑΕ.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds