Γειτονικοί Δήμοι

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα έργα ασφαλτοστρώσεων στις οδούς Μαραθωνοδρόμου και Άνθιμου Γαζή και επισκευής πεζοδρόμου στην Ιερέως Δούση

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι δημότες αντιλαμβάνονται την ισχυρή μας βούληση να κάνουμε το Μαρούσι πιο όμορφο και ασφαλές»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στα έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Μαραθωνοδρόμου και Άνθιμου Γαζή στην περιοχή της Κοκκινιάς, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή,του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ο  κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανακατασκευή του οδοστρώματος το οποίο ήταν αίτημα πολλών ετών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον πεζόδρομο της Ιερέως Δούση στην περιοχή των Αναβρύτων όπου πραγματοποιείται επισκευή των κυβόλιθων και αποκατάστασης της ορθής ρήσης.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του στα σημεία των έργων, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Τα έργα στο Μαρούσι προχωρούν με ταχύτητα. Το τεχνικό μας πρόγραμμα προβλέπει μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πόλης. Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 προβλέπουμε ακόμη περισσότερα έργα. Αιτήματα πολλών ετών ικανοποιούνται και οι δημότες αντιλαμβάνονται την ισχυρή μας βούληση να κάνουμε το Μαρούσι πιο όμορφο και ασφαλές». ​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds