Γειτονικοί Δήμοι

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου

By  | 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και της Εθνικής Ημέρας Φυσικής Κατάστασης (NATIONAL FITNESS DAY) , ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ταεκβοντό το 2000 Μιχάλης Μουρούτσος, επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου και μίλησε στους μαθητές για τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού αλλά και γενικότερα της άθλησης στη ζωή τους. Επίσης ο Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε επίδειξη Ταεκβοντό, μαζί με αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών που διατηρεί ο συμπολίτης μας Γιάννης Γκόβας.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος επίσης μίλησε στα παιδιά για την αξία της άσκησης, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου Φώτης Περρής, η  συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής Βασιλική Παπαδοπούλου και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών Γιάννης Γκόβας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds