Γειτονικοί Δήμοι

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λυκόβρυσης- Μεταμόρφωσης

By  | 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λυκόβρυσης  -Μεταμόρφωσης. Στο πλαίσιο του έργου «ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» προϋπολογισμού 500.000,00 € τοποθετήθηκε  νέος χλοοτάπητας και αθλητικό ταρτάν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, με τη συμμετοχή κατά 50%  του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ένα ακόμα  μεγάλο έργο παραδόθηκε για τις ανάγκες της νεολαίας και της αθλητικής κοινότητας του Δήμου μας. Η ανακατασκευή ολοκληρώθηκε  με την παράδοση του αγωνιστικού χώρου και με την κατασκευή αθλητικού ταρτάν περιμετρικά του γηπέδου. Με ίδιους πόρους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης χρηματοδοτήθηκε το έργο ανακατασκευής του Αθλητικού Κέντρου. Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα υποδομών για τον Δήμο μας, για τον Δήμο που αγαπάμε, για τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης!»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds