Γειτονικοί Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Βουλευτή ΝΔ Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών Δ. Καιρίδη

By  | 

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Βουλευτή ΝΔ Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών Δημήτρη Καιρίδη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Δ. Καιρίδη, για τα μείζονα ζητήματα του Αμαρουσίου και κυρίως για εκείνα που προκύπτουν λόγω της Μητροπολιτικότητας και της βαριάς υπερτοπικής χρήσης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στη θετική εξέλιξη που αφορά στην επικείμενη δημοπράτηση του έργου της διάνοιξης της Λ. Κύμης και της σύνδεσή της με την Εθνική οδό  αλλά και σε εκείνες τις μεγάλες παρεμβάσεις που χρειάζεται το Μαρούσι και γενικότερα τα Βόρεια Προάστια προκειμένου να αποφορτιστούν κυκλοφοριακά, όπως η επέκταση της γραμμής του Μετρό,  και η υπογειοποίηση τμήματος της Λ. Κηφισίας.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε πως πέρα της εμφανούς αναγκαιότητας για έργα πνοής στην ευρύτερη περιοχή, ειδική μέριμνα πρέπει να δοθεί στις απαιτούμενες βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου η γραφειοκρατία να μην αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη.

Ο κ. Δ. Καιρίδης, από τη δική του πλευρά δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει τα αιτήματα του Αμαρουσίου στα αρμόδια υπουργεία αλλά και στη Βουλή και θα προβεί και σε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής ταυτότητας του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds