Γειτονικοί Δήμοι

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. Χάρη Δαμάσκο είχε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης

By  | 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) Χάρη Δαμάσκο είχε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

«Η πρώτη συνάντησή μου με το νέο Πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ, φίλο και παλιό γνώριμό μου από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, Χάρη Δαμάσκο, ήταν εθιμοτυπική. Πιστεύω ότι έχει όχι μόνο τη διάθεση αλλά και τις ικανότητες για να αναβαθμίσει περαιτέρω τα μέσα σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ) που εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες επιβάτες. Στο Δήμο Διονύσου, επιθυμούμε και επιδιώκουμε τη μελλοντική επέκταση των μέσων σταθερής τροχιάς κάποια στιγμή και στο Δήμο μας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας και τη μείωση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό θα ακολουθήσει νέα συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., προκειμένου να συζητήσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν και να δρομολογήσουμε ένα ρεαλιστικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κος Καλαφατέλης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds