Δήμος Κηφισιάς

Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκε το ΕΠΑΛ Κρυονερίου – Προηγήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γ.Καλαφατέλη με τον Υπουργό Εσωτερικών Π.Θεοδωρικάκο

By  | 

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου εγκρίθηκε η ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης τρίτσης», του έργου ανακατασκευής του κτηρίου του ΕΠΑΛ στον κόμβο Αγίου Στεφάνου-Κρυονερίου.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου προηγήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον κο Θεοδωρικάκο στο Υπουργείο Εσωτερικών,  ενώ την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου δημοσιοποιήθηκε η σχετική απόφαση με τίτλο: «Ένταξη του έργου με τίτλο ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Ο κος Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Η συστηματική δουλειά που γίνεται στο Δήμο εδώ και ένα χρόνο, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Συνεργαζόμαστε στενά  με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου, τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία όσο και τις υπόλοιπες Διευθύνσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουμε προς όφελος των πολιτών το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ αλλά και κάθε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που διατίθεται. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί παρά την εμφανή υποστελέχωση των υπηρεσιών, όταν παρουσιαστεί ανάγκη οι εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ο οποίος συνέβαλε για την άμεση έγκριση της πρότασής μας αναφορικά με το ΕΠΑΛ. Είναι ένα όνειρο, θα έλεγα και δικό μου, που επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα αντίστοιχα έργα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου μας».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds