Δήμος Κηφισιάς

Οι εφαρμογές MySoci και Tinnitaid του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς

By  | 

3 χρόνια Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς
3 Κύκλοι – 109 επιχειρηματικές Ιδέες – 150 συμμετέχοντες


Ο τρίτος Κύκλος του Προγράμματος ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, με τις επιχειρηματικές ιδέες να γίνονται πράξη. Με τους συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει 12 Επιχειρηματικά Εργαστήρια και να είναι πλέον εφοδιασμένοι με γνώσεις και πρακτικές που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.
Ο Δήμος Κηφισιάς σας παρουσιάζει τις επιχειρηματικές ιδέες του τρίτου κύκλου του προγράμματος . Μέχρι τη λήξη του προγράμματος θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες.


Το MySoci είναι μία διαφορετική προσέγγιση στα social media και παρέχει νέες δυνατότητες και πραγματική ελευθερία κινήσεως στους χρήστες.
https://www.facebook.com/MySoci/


Η Tinnitaid είναι με μια εφαρμογή για κινητά που φέρνει τη θεραπεία επανεκπαίδευσης εμβοών σε οποιαδήποτε συσκευή, για ασθενείς με εμβοές και ήπια απώλεια ακοής ή φυσιολογική ακοή. Μέσω της εφαρμογής εκπαιδεύεται ο εγκέφαλος να αγνοεί τις εμβοές, ανακουφίζοντας τους ασθενείς από το ενοχλητικό σύμπτωμα που επηρεάζει την καθημερινή τους ζωή

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds