Γειτονικοί Δήμοι

Συνεχίζονται τα έργα αναπλάσεων και ανακατασκευών στις γειτονιές του Δήμου

By  | 

Συνεχίζονται τα έργα αναπλάσεων και ανακατασκευών σε δρόμους, πεζοδρόμια και σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης. Με  ίδιους πόρους πραγματοποιούνται έργα στην οδό Μουστακλή, όπου γίνεται ανακατασκευή του δρόμου ήπιας κυκλοφορίας και κατασκευή πεζοδρομίων, αλλά και στις οδούς Αγωνιστών, Αγίας Παρασκευής και Μάρκου Μπότσαρη στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η καλή οικονομική διαχείριση των τελευταίων ετών μας έχει δώσει τη δυνατότητα από ίδιους πόρους να βελτιώνουμε αυτή την περίοδο τον εξοπλισμό του Δήμου.  Μας έχει δώσει επίσης τη δυνατότητα να προχωράμε σε έργα αναπλάσεων και κατασκευών σε δρόμους και πεζοδρόμια, που αλλάζουν την εικόνα των γειτονιών μας. Συνεχίζουμε με μικρά και μεγάλα έργα για τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης,  για τον Δήμο μας, για τον Δήμο που αγαπάμε!»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds