ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Η δολοφόνος είχε στο παρελθόν δεσμό με το θύμα και προκαλούσε συνεχώς επεισόδια

By  | 

Της ζήτησε να χωρίσουν και αυτή τον σκότωσε – Το καρτέρι και οι τέσσερις θανάσιμες μαχαιριές

Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε επεισόδιο σε βάρος του 43χρονου ξυλουργού Σάκη Νικολάου η 38χρονη που έκοψε το νήμα της ζωής του με τέσσερις μαχαιριές, νωρίς το πρωί στη μέση της κεντρικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου της Χαλκίδας, επειδή της είχε ανακοινώσει ότι θα διέκοπτε τον παράνομο δεσμό τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σύζυγος του 43χρονου, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, είχε ανακαλύψει την παράνομη ερωτική του σχέση και μάλιστα τον είχε παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες και τον είδε μαζί με την ερωμένη του. Μετά από αυτό, ο 43χρονος ανακοίνωσε στην 38χρονη ότι θα χώριζαν, καθώς δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του.

Όμως, εκείνη δεν μπορούσε να δεχτεί την απόφασή του και είχε καυγαδίσει πολλές φορές μαζί του, απαιτώντας να χωρίσει την σύζυγό του και να μείνει μαζί της. Όταν διαπίστωσε ότι ο ξυλουργός ήταν ανένδοτος, πήρε την απόφαση να φτάσει στο έγκλημα και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου είχε δει το αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης.

Μόλις τον είδε να φτάνει, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η 38χρονη τον πλησίασε και άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα. Οι φωνές έκαναν την σύζυγο του ξυλουργού να βγει στο μπαλκόνι της και από εκεί έγινε μάρτυρας του άγριου φονικού. Ξαφνικά, είδε την εκτός εαυτού δράστιδα να βγάζει δυο μαχαίρια και να επιτίθεται στον σύζυγό της, καρφώνοντας το ένα από αυτά τέσσερις φορές στο σώμα του, κοντά στην καρδιά.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας ότι σκοτώνουν τον σύζυγό της, οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως βρήκαν την 38χρονη να στέκεται πάνω από τη σορό του 43χρονου Σάκη Νικολάου με τα ρούχα της γεμάτα αίματα και της πέρασαν χειροπέδες χωρίς να αντισταθεί. Δίπλα στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου του άτυχου ξυλουργού, βρέθηκε και το δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος που εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε και αυτό στην εν ψυχρώ δολοφονία. Η 38χρονη ανακρίνεται για να δώσει την δική της εκδοχή για τους λόγους που την έσπρωξαν να βάλει τέλος στη ζωή του 43χρονου.

Το σημείο του εγκλήματος

πηγή:πρωτοθέμα

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds