ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στη Βέροια: 37χρονη χτύπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών μωρό της

By  | 

Βαριά τραυματισμένο, το μωράκι μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, ήταν όμως αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή

Η είδηση το μεσημέρι της Τρίτης από το Μακρυχώρι Ημαθίας σοκάρει: 37χρονη μητέρα σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το μόλις έξι μηνών μωρό της, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της. Το μωράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βέροιας νεκρό, ενώ η μητέρα του συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 37χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε μέχρι θανάτου το βρέφος με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της, ηλικίας 6 και 7 ετών αντίστοιχα. Τα παιδάκια βγήκαν έντρομα από το σπίτι καλώντας σε βοήθεια, καθώς κατά πληροφορίες ακριβώς απέναντι βρίσκεται το σπίτι της θείας τους. Το βρέφος βρέθηκε αιμόφυρτο με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Μεταφέρθηκε αμέσως από τη γιαγιά και τον παππού του στο τοπικό νοσοκομείο, ήταν όμως αργά καθώς είχε καταλήξει.

Πηγή: Protagon.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds