Γειτονικοί Δήμοι

Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου για συνεργασία

By  | 

Τον Δημοτικό Σύμβουλο Σταύρο Μονεμβασιώτη υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου. Κατά τη συνάντηση οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις, ο κ. Μονεμβασιώτης κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και συμφώνησαν να συνεργαστούν με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον κ. Μονεμβασιώτη, έναν συνάδελφο με πολύ μεγάλη εμπειρία, τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και εν γένει στη Δημόσια Διοίκηση, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, ώστε να συμμετέχει ουσιαστικά και εποικοδομητικά με την εμπειρία του και τις γνώσεις του σε ένα νέο ξεκίνημα για τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης μέσα από μια συνεργασία».

Ο κ. Μονεμβασιώτης από την πλευρά του δήλωσε: «Με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου και μπροστά στην πρόκληση των μεγάλων θεμάτων που έχουμε μπροστά μας, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημάρχου για ένα νέο ξεκίνημα για τον Δήμο μας».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds