Γειτονικοί Δήμοι

Προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος για τις ωφελούμενες των Κοινωνικών Δομών

By  | 

Ο Οκτώβριος είναι παγκοσμίως ο μήνας ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Με αυτή την αφορμή το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας  Παιδείας και Εθελοντισμού  του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία,  σε συνεργασία με τον σύλλογο «Στόχος – Πρόληψη» πραγματοποίησε προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και  περιλάμβανε λήψη ιστορικού και στη συνέχεια ψηλάφηση μαστού από ειδικευμένο ιατρό σε γυναίκες όλων των ηλικιών, ωφελούμενες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

 Στη δράση συμμετείχαν οι εθελοντές ιατροί,  Αθανάσιος Νησιώτης, Χειρουργός και Ελένη Γκοριούνοβα, Γενική Ιατρός, οι εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ κυρίες Αιμιλία Καλιβρούση και Λουΐζα  Παλαιολόγου που βοήθησαν το έργο των γιατρών και ο σύλλογος «Στόχος – Πρόληψη» με πρόεδρο την Μαριλένα Στρατοπούλου,  που συνεργάστηκε άψογα με τις δομές του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τέτοιου είδους δράσεις οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας έχουν την δυνατότητα αφιερώνοντας μόνο λίγο από τον χρόνο τους να  κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους, κάνοντας έναν  δωρεάν προληπτικό έλεγχο. Για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και το Σύλλογο ‘Στόχος- Πρόληψη’ και να συγχαρώ τους εργαζομένους στις Δομές του Δήμου μας για αυτή την πρωτοβουλία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds