Δήμος Κηφισιάς

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Ε.ΜΠΕΧΡΑΚΗ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα  συλλυπητήρια τους για την απώλεια του συμπολίτη μας-. ακαδημαϊκού  και οφθαλμίατρου ιατρού Ε. Μπεχράκη.

Ο Εμμανουήλ Μπεχράκης σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σταδιοδρόμησε σε Οφθαλμολογικές Κλινικές των Πανεπιστημίων Βόννης Γερμανίας, Βέρνης  και Ελβετίας. Ήταν ιδρυτικός καθηγητής τριών ιατρικών σχολών της Οφθαλμολογίας στα Πανεπιστήμια Πατρών, Ιωαννίνων και Κρήτης.  

Συγγραφέας περισσοτέρων από 120 επιστημονικών άρθρων στον κλάδο της οφθαλμολογίας και συνιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συλλόγου. Διετέλεσε πρόεδρος στο Διεθνές Ίδρυμα για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό και κατείχε σημαντικές θέσεις  σπουδαίων οργανώσεων όπως του Γερμανικού Συλλόγου Ιατρικής Στατιστικής και Τεκμηρίωσης, του Ελληνικού Συλλόγου Ενδοοφθαλμικής Χειρουργικής, του Συλλόγου Ιστορίας της Οφθαλμολογίας και άλλων.

 Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και στο σημαντικό εκλιπόντα τον βαθύτατο σεβασμό μας.

 Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 12.00  θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds