ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Και ο Αθανάσιος Ράπτης με τον Παναγιώτη Ιωάννου στην ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

By  | 

Έζησα έως την ηλικία των 7 ετών στα Άσπρα Σπίτια Λεβαδείας μετέπειτα και για 3 χρόνια στην Λιβαδιά, και την έκτη δημοτικού την εξέτισα στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Ν. Ηρακλείου και σπούδασα ως Μηχανολόγος στον Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Κατόπιν και για 15 έτη εργάστηκα επιτυχώς ως ασφαλιστής και τα τελευταία 13 χρόνια κατασκευάζω επιτυχώς ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Ήμουν ο πρώτος που κατασκεύασε μηχανικό τσιγάρο και επισκευάσιμο ατμοποιητή και προχώρησα σε πολλές καινοτομίες στον συγκεκριμένο χώρο. Πολλοί με αποκαλούν τον πατέρα του ηλ. τσιγάρου παγκοσμίως.

Εξάγω τα τσιγάρα μου σε αρκετές χώρες και προσπαθώ πάντοτε να δημιουργώ καινοτόμες κατασκευές.

Τέλος, έχω θέσει υποψηφιότητα εδώ και λίγους μήνες με την Νέα Δημιουργία, της οποίας προΐσταται ως υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Ιωάννου Παναγιώτης, ένας εξαίρετος κύριος, ο μοναδικός με έργο στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης ένα πολύ σοβαρό έργο το οποίο θα ζήλευε ακόμη και κυβερνήτης χώρας.

Εάν θεωρείτε ότι υπάρχει λόγος να ψηφίσετε την Νέα Δημιουργία, μπορείτε ίσως να προτιμήσετε να με βοηθήσετε με την ψήφο σας, έτσι ώστε να αναλάβουμε τα ηνία του δήμου μας και να τον τοποθετήσουμε εκεί που πραγματικά του αξίζει, δηλ στην κορυφή των δήμων της χώρας.

Γιατί θέλουμε, μπορούμε και γνωρίζουμε τον τρόπο, αρκεί μόνο να μας δoθεί η ευκαιρία.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds