ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης”

By  | 


Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης με στόχο τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών. Απομακρύνθηκαν ακόμη 6 εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους, ενώ συνολικά το συνεργείο έχει απομακρύνει 53 οχήματα από την αρχή του 2022. Επίσης μετά από επικόλληση ειδοποίησης σε οχήματα, περισσότερα από 30 απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και δεν χρειάστηκε να προχωρήσει ο Δήμος στο επόμενο στάδιο.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Το κάνουμε σταθερά και μεγάλη συχνότητα. Έτσι πετυχαίνουμε με αυτόν τον τρόπο να παραδίδονται οι δρόμοι ελεύθεροι για τους πεζούς και τα οχήματα, ενώ με τα οχήματα που απομακρύνονται ενισχύουμε ένα ακόμη ρεύμα ανακύκλωσης, που λειτουργεί στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.»

 Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα μπορούν να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 15323 και 2106145130, μέσω e-mail: protokollo@likovrisipefki.gr , από το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής citify Λυκόβρυσης- Πεύκης: www.citifyapp.com ή να κλείσουν ραντεβού με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για την «υποβολή αίτησης περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων» https://likovrisipefki.irantevou.gr/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds